ruach

Ruach är hebreiska och betyder både ande och vind och det är vårt varumärke på våra smycken. Vinden blåser vart den vill och du hör dess sus. Vi vill att våra smycken ska vara som en livgivande vind och jag ber för dem när jag gör dem och hoppas att det ska följa välsignelser med när man bär dem. Numera handlar min blogg mest om hur det är att leva med och överleva bröstcancer, lungcancer och hjärncancer.

Ingen natt i himlen men är vi där redan?

Allmänt Permalink0
Söndag den 22 sept

 

Att vara patient nattetid är ingen avkoppling

Börjar verkligen undra vad personalen fick för befattningsbeskrivningar när man fick sin anställning som nattpersonal men tror många missuppfattat sitt avtal. Att komma in o tända lamporna på en 4 sal, börja prata om vilka man ska jobba med nästa pass kl 02 på natten , prata privata  saker högt o tydligt så ingen kan sova vad tänker man med ?

Jag var helt knäckt . Varje gång jag höll på somna kom de in o var högljudda till slut var det omöjligt. Somnade halv 4. Sen kom de halv sex o skulle ta blodtryck. Sen kl 06 för byta droppet, varför gör man ej det samtidigt? Så det vr den natten.

Sen var dan förstörd. Så slak o utmattad  och en massa klåda på kroppen.

Men dan förgylldes av att I kom m röstpapper som hon fixat fram och tog med oss till kyrkan i förbön

 

Men oj vilken trist dag det blev. A och M jobbade  och det var dölugnt på avd o jag bara låg. På em kom en syrra på att de kunde låna mig en annan rollator som jag kunde ha droppet på o då kunde jag komma upp o göra små korta promenader o ffa känna mig självständig i att gå på toan.

 

Kunde ej sova heller , för trött för läsa.

 

På em kom Anders o Andreas en snabbis så vi kunde fixa röstningen så nu fick vi leta fram några som kunde intyga att jag ej röstade under tvång. Så nu har jag gjort min medborgerliga plikt. Men de kunde ej stanna så länge för hinna till röstlokalen. Däremot fick jag höra att vi fått en fantastisk blombukett med gladiolus som stod hemma och väntade.

Till top