ruach

Ruach är hebreiska och betyder både ande och vind och det är vårt varumärke på våra smycken. Vinden blåser vart den vill och du hör dess sus. Vi vill att våra smycken ska vara som en livgivande vind och jag ber för dem när jag gör dem och hoppas att det ska följa välsignelser med när man bär dem. Numera handlar min blogg mest om hur det är att leva med och överleva bröstcancer, lungcancer och hjärncancer.

Sammanträde,jorgubbar och aska

Allmänt Permalink2

 

Torsdag den 15 april 2010

 

Min assistents buss kom ej, så hon blev försenad. Vart snabba ryck få upp mig innan  det var dags för sammanträde för sommarplaneringen på Backen. Det är en mkt trevlig grupp, fick choklad av G, det passade mig bra.

Sen var det stress för att för assistenten fick besked att hon fått en tid på vårdcentralen för sonen och då måste hon gå kl 12 så det hanns ej så mkt idag av vad jag planerat och imorgon ska vi ha p möte med Frösunda  så det går bort mkt tid. Jag har ju åtminstone planer så här i mellan perioderna att hinna göra saker med hennes hjälp.

 

På em skulle sonen äta sin födelsedagsgåva på Mac Donalds, han vill göra det med mig som han alltid gjort, så jag tog färdtjänst ner och låg på en soffa och åt ett litet mål som sällskap.

Jag vill så gärna försöka göra det lilla han ber mig som jag kan klara av. Vi hade så trevligt Han var så nöjd för de hade haft bad idag och skulle dyka och han har alltid fått så ont i sina hörselskadade öron och vill inte dyka av den anledningen och var rädd att inte få bra betyg i gympan om han inte gjorde det. Då kom jag ihåg att jag hade badtränat med en kvinna som hade speciella öronproppar i vattnet så maken for på apoteket och fick tag i en sort. Och det hade funkat, han kunde dyka med dem och fick inte ont. Förmodligen stoppade de trycket som eljest blir mot trumhinnan. Och proverna gick bra och imorgon är det klädsim.

 

Till middag åt vi färska jordgubbar och grädde. Mums fillibabba. Inte jordgubbar från mitt land för det är snötäckt utan från coop men de var riktigt goda, ssk för att bara kosta 10 kr litern

 

 

Har varit på körövningen i kväll. Så roligt öva vårsånger. Då glömmer jag min smärta och bara njuter av sångglädjen.

 

Imorgon skulle dottern kommit hem från Afrika enl första planeringen. Men när jag hörde om vulkanutbrottet på Island och att flygtrafiken skulle vara inställd i minst 48 timmar i norra Europa och då skulle de inte kommit sig hem, så såg jag det som Guds ledning att de blev kvar i Afrika ytterligare en månad. Men många andra vänner fick problem med flyget pgr av vulkanaskan. Det känns alltmer som vi lever i de yttersta tiderna med allt som händer och som stämmer in på profetiorna i Bibeln

 

 

Ps Jag har hört en del oroliga åsikter om min önskan att hästgödsel skulle falla ner från himlen och såna böner hoppades de inte skulle uppfyllas. Nu tänkte ju jag dels att det bara skulle vara på min tomt och dels kanske inte så bokstavligt falla, mer att någon skulle få en maning att erbjuda mig  hästgödsel och halm mot betalning. Men det är klart att skulle jag vakna en morgon och det låg på marken så skulle jag bli överlycklig. Jag har ju idéer om hur jag skulle använda det.

#1 - - Pia:

Hahaha.. önskar jag kände någon som har en häst!

Tur att hon blev kvar en månad till... man hoppas ju att det här inte fortsätter i veckor och månader.. Allt beror väl på hur vindarna blåser.. Stackars islänningar, jag lider med dem! :o(

Och jag lider oxå med dem som ville åka hem eller åka bort och inte kan det nu! Stackare!

Kram på dig och hoppas du får en bra helg med sol på näsan!

#2 - - Vivianne:

DU ÄR ENASTÅENDE!

Till top