ruach

Ruach är hebreiska och betyder både ande och vind och det är vårt varumärke på våra smycken. Vinden blåser vart den vill och du hör dess sus. Vi vill att våra smycken ska vara som en livgivande vind och jag ber för dem när jag gör dem och hoppas att det ska följa välsignelser med när man bär dem. Numera handlar min blogg mest om hur det är att leva med och överleva bröstcancer, lungcancer och hjärncancer.

För mycket idag

Allmänt Permalink1

Onsdag den 27 januari 2010

 

Idag visste jag att jag skulle få för mycket som hände, men ibland kan man ej styra det som sker.

 

Först hade jag en riktig värknatt med ischias i båda benen och värk i hela ryggen och huvudet.

Sen skulle arbetsterapeuten och teknikern komma från dataresurscenter för  att se om de kunde lösa problemet med att lyfta datorn till min mage så jag ej gör snedlyft på sängen eftersom jag fått tennis armbågar av lyften. De hade med sig ett bord som står på golvet och som vi ska försöka sätta fast datorn på, och som jag bara kan svänga ut  och in över sängen och så hänger datorn kvar där. Det verkade lovande

 

Sen skulle det vara personalmöte med Frösunda som ordnar min assistans, dels med uppdragschefen och mig och dels med min assistent också. Det gick bra och var trevligt men det tar mkt ork.

 

Sen var det en halvtimmes vila och sen kom en av min mans chefer och ville träffa både honom och mig. Vi fick ytterligare n blombukett som uppmuntran för A att börja jobba igen. Jag fick en fröpåse och en tidning om odling. Kul

 

Sen var jag helt slut och somnade till Förkväll på TV.

Ute har det drivit en massa snö och snöat och stormat hela dan och A har nästan knäckt sig på all snöskottning. Nu får det snart ge sig med all snö.

 

När vi sen skulle till bönegruppen så höll vi ej på att ta oss fram för det var ej plogat på gatorna. Men vi fick en trevlig stund där vi delade vår vardag och våra böneämnen.

 

Men nu är det sov dags och få lite nya krafter.

#1 - - Pia:

Tuff dag! :o( Men samtidigt en del positiva saker. Fiffigt med bordet.. jag håller tummarna att de kan fixa det så..

Hur länge blir maken hemma? Förstår att det varit tufft även för honom under senaste tiden.

Till top