ruach

Ruach är hebreiska och betyder både ande och vind och det är vårt varumärke på våra smycken. Vinden blåser vart den vill och du hör dess sus. Vi vill att våra smycken ska vara som en livgivande vind och jag ber för dem när jag gör dem och hoppas att det ska följa välsignelser med när man bär dem. Numera handlar min blogg mest om hur det är att leva med och överleva bröstcancer, lungcancer och hjärncancer.

En annan dag med sömnbrist

Allmänt, Guds omsorg, andligt, biverkningar Permalink1

Annandag den 26 december 2013

 

Så vidrig natt. Somnade efter kl 04 .var som en trasa när jag for till kyrkan. Kände att jag behövde komma hemifrån o bryta mönstret.

 

I kyrkan var det lite folk, utanför strömmade folk till köpcentrenas reor, tänk om den strömmen gått till Guds hus för att  ta emot vad han vill säga.

 

Det var en jättefin gudstjänst med bra predikan och en fin bönevandring där vi även fick engagera oss för de som lider för sin tro.

 

Det var kyrkkaffe idag som alltid och så småningom fick även jag trevligt fikasällskap, jag har ju ett ståbord som jag fikar vid och därför är jag beroende av att andra kommer till mig och inte att jag går till dom.

 

Maken och sonen for ner o bytte lite julklappar, tröjan blev till två tröjor och byxorna blev mindre och i en annan färg. Sonen var jättenöjd.

 

Under tiden fick jag besök av vår fd taxichaufförs fru som kom med mandelpotatis och lite älgkött så jag bjöd in henne på fika. Tänk vilken vinstlott jag drog för 30 år sen då jag åkte bårbil för första ggn med taxiägaren  och vi sen blev goda vänner. De är så trevliga och rara.

Numera är det hästar som gäller och inte bilar.

 

Vi har umgåtts ikväll bara familjen. Nu värker mitt huvud så jag ber till Gud att jag ska få sova, jag orkar snart inte om det inte vänder

 

Dagens tanke: Gud:

Var inte ledsen, bara lär dig att lita på mig .... i allt det goda och det dåliga.
 Och tvivla aldrig på att min plan för din dag alltid är bättre än din plan
Det här var bara en annan dag att vara din Gud och jag älskar att titta efter mina barn..

 

#1 - - tolmia:

Nej vad tråkigt att du hade en svår natt.
Jag ber att du ska få må bättre i natt.
Kram

Till top