ruach

Ruach är hebreiska och betyder både ande och vind och det är vårt varumärke på våra smycken. Vinden blåser vart den vill och du hör dess sus. Vi vill att våra smycken ska vara som en livgivande vind och jag ber för dem när jag gör dem och hoppas att det ska följa välsignelser med när man bär dem. Numera handlar min blogg mest om hur det är att leva med och överleva bröstcancer, lungcancer och hjärncancer.

Gott Nytt år

Allmänt Permalink6

 

Nyårsafton 2009

 

Vaknade av att jag varken fick upp mun eller ögon. Tänk att jag aldrig före cellgiftet tänkt på att vara tacksam för att jag har saliv i munnen och kan öppna den utan besvär. Det är märkigt att man först ska förlora förmågor innan man blir tacksam och tänker på hur fantastiskt det är att Gud skapat saliv som sköljer gn munnen utan min tanke eller ögonfransar som fångar upp skräp och morgonvar. Det är först när man ej får upp ögonen för att de är så igenkletade inne vid roten där fransarna skulle suttit som man tänker på det.

Så jag låg en lång stund och tänkte på allt vi egentligen har att vara tacksamma för.

 

När jag fått mitt morgon kaffe på säng så kunde jag åtminstone börja prata.

 

Sen har jag fortsatt min påbörjade efterrätt till ikväll. Hoppas den blir lika god som den ser ut på bilden. Ja egentligen gör jag två olika för att allas smaker skall bli tillfredsställda..

 

Så  nu vilar jag för nu tog orken bara slut.

 

Om jag ej skriver något  mer idag så vill jag önska er alla kära vänner Ett gott slut och ett Välsignat Gott Nytt År.

Så vackert var det på Disneyland i Florida

Till top