ruach

Ruach är hebreiska och betyder både ande och vind och det är vårt varumärke på våra smycken. Vinden blåser vart den vill och du hör dess sus. Vi vill att våra smycken ska vara som en livgivande vind och jag ber för dem när jag gör dem och hoppas att det ska följa välsignelser med när man bär dem. Numera handlar min blogg mest om hur det är att leva med och överleva bröstcancer, lungcancer och hjärncancer.

Det var ingen get det var en minibuss

Allmänt Permalink3

Söndag kväll den 17 jan 2010

 

Lyckades ringa till Afrika och kom till sist fram . Det var inte en get de krockat med, de hade blivit påkörda bakifrån av en  minibuss och sånt som i Sverige hade varit att man tagit varandras telefon nummer var nu en lång diskussion först på plats och sen hos polisen.  Men geten hade sprungit förbi. Flickorna var jättehungriga då de ej hade ätit ngt sen kl 12 och nu var det sen kväll och för sent åka ut till barnhemmet så de fick sova i Lusaka.

Det var två trötta hungriga flickor jag pratade med som knappt fått ngn mat idag. I morgon skulle de handla hem mat. Hoppas att en natts sömn och mat ska ge dem nytt mod. Förstår att de är slut efter at ha varit på resa sen i fredags morse.

Så nu får vi be mer för dem och om beskydd.

 

Själv har jag försökt att packa julens saker, ja bara lite i taget, så det kommer ta tid men  det känns så skönt att kunna vara uppe i 10 minuter , sen kommer mattheten, men det är skillnad från hur jag mådde när jag åkte in.

 

I morgon kommer AHS och tar prover.

 

 

#1 - - vivianne:

Vad tufft för tjejerna med både vara utan mat så länge och otur att de hade blivit påkörda bakifrån

av en minibuss.Det kändes säkert skönt att din dotter hörde mammas röst i telefonen och vi får tala med Herren som är där med dem och är här med dig och må du få känna dig buren varje timme den här

nya veckan.Hälsa gärna till tjejerna att de är omslutna av GUDS BESKYDD OCH NÄRVARO och de dina här hemma med.

#2 - - Michaela:

En riktigt god natt önskar jag dig - och hoppas du inte ligger vaken och oroar dig för din dotter.

Kram

#3 - - Ludmilla:

Vad skönt att du fått kontakt.

vad skönt också att du känner dig något piggare. Man får ta ett steg i taget. Det låter jobbigt att du inte kan sitta... varför är det så?

Till top