ruach

Ruach är hebreiska och betyder både ande och vind och det är vårt varumärke på våra smycken. Vinden blåser vart den vill och du hör dess sus. Vi vill att våra smycken ska vara som en livgivande vind och jag ber för dem när jag gör dem och hoppas att det ska följa välsignelser med när man bär dem. Numera handlar min blogg mest om hur det är att leva med och överleva bröstcancer, lungcancer och hjärncancer.

Influensa på gång

Allmänt Permalink2

 

Måndag den 6 januari 2011

 

Supertrött efter en delvis sömnlös natt. Försökte ligga och be när jag inte kunde sova, låg och försökte pränta in i mina tankar Jag är den lärjunge Jesus älskar och så till sist somnade jag

 

Men oj så trött jag varit idag och huvud och knäleder har värkt.

 

Ass bakade matbröd på bakstenen så jag kunde ta med till fikat på kvällens bönegrupp.

 

Sonens feber bara stiger,han vaknade med över 39 grader. Han rosslar och är tungandad. Hoppas att det går över snart och att jag inte blir smittad. Jag har ju tagit influensavaccinet.

 

Ringt sjukhuset för att få ta prover inför besöket hos hjärtdoktorn på måndag. Man kan ej komma på dropp in på kemlab när man har en portacut port. Fick en tid kl 10 imorgon, det jobbiga är att man ska var fastande så jag kommer vara rejält hungrig.

 

Fick också flytta provtiden på onkologen till dan innan jag ska ha behandling så jag slipper vara där redan kl 8 på morgonen för provtagning behandlingsdagen.

 

Har pysslat lite med mina smycken, fäst trådar, sytt i lås, limmat hängen på glasfusingen och börjat sätta priser innan smyckepartyt imorgon. Att sätta priser på det jag gör är så svårt.

 

 

 

Ikväll hade vi bönegrupp.  Jag kände mig så slut innan att jag inte trodde jag skulle orka men med två panodil och trevligt sällskap och gott fika så gick det. Så skönt med vår gemenskap där man kan få andas ut sina  egna bekymmer och in sina vänners och så bär vi åt varann . Det är lättare att bära åt andra.

 

Dagens tanke: Det enda sättet att tar reda på om en person  är att lita på är att lita på honom

Till top