ruach

Ruach är hebreiska och betyder både ande och vind och det är vårt varumärke på våra smycken. Vinden blåser vart den vill och du hör dess sus. Vi vill att våra smycken ska vara som en livgivande vind och jag ber för dem när jag gör dem och hoppas att det ska följa välsignelser med när man bär dem. Numera handlar min blogg mest om hur det är att leva med och överleva bröstcancer, lungcancer och hjärncancer.

Lycklig och rik

Allmänt Permalink6
Söndag den 31 juli 2011

 

Lycklig är den som söker Herren Ps 81: 8

 

Oj vad fort helgen gick, Jag har inte alls hunnit vad jag tänkt jag skulle hinna innan operationen.

På ngt sätt har operationen hängt över mig hela helgen.

Igår hade vi en fin eftermiddag då vi var bjudna på middag till Kroksjö. P vågade ej göra maken lessen så det blev älggryta. Som vanligt supergott med färskmandel potatis och nyskördade grönsaker. Jag älskar småpotatis och smör.  Det blev en härlig kväll. Vi fick med oss resterna av middan så nu kan familjen äta god mat imorgon då jag opereras.

 

Även denna natt hade jag ont i magen, liksom jag haft hela helgen och det gjorde det svårt att sova.

Dottern och jag for på Backen på gudstjänsten. Det var en fin gudstjänst och T bad för min operation. Sen kom så många och kramade om mig och frågade hur det var och berättade att de ber för mig/oss och jag fylldes åter av en sån tacksamhet att jag har en församling som bär mig/oss.

 

SÅ lycklig jag är, så rik jag är .

Jag har en familj, jag har släkt, jag har vänner och jag har en församling. Och alla ber och tänker på oss.  Och i bottenglädjen ligger Gud .

 

Vad som än sker ligger det i Guds hand. Jag ber och hoppas på under. Gud är större än våra tankar och jag kan inte tro att hans plan för mig är slut. Jag tror Han vill göra mer genom mig än vad Han gjort hittills

 

I eftermiddag var vi på 50 årsfest hos E i Stöcke. Det var jättetrevligt. God mat och trevligt sällskap. Det är alltid så kul att se vilket umgänge ens vänner har. Jag kände i princip alla men jag visste inte att alla dom var vänner till E.

 

Nu har jag packat väskan för morgondagen. Känns lite som att packa ner livet idet. Har pratat med mamma och syster. Mamma läste ngr andakter för mig som tröstat henne i svåra tider.

 

Det finns mycket man kan be för.

 

Dagens tanke: Mitt liv är i Guds händer vad som än händer.

 

Sluta aldrig önska

sluta aldrig be

sluta aldrig hoppas

under kan ju ske

 

 

 

Till top