ruach

Ruach är hebreiska och betyder både ande och vind och det är vårt varumärke på våra smycken. Vinden blåser vart den vill och du hör dess sus. Vi vill att våra smycken ska vara som en livgivande vind och jag ber för dem när jag gör dem och hoppas att det ska följa välsignelser med när man bär dem. Numera handlar min blogg mest om hur det är att leva med och överleva bröstcancer, lungcancer och hjärncancer.

Utsugande möte

Allmänt, biverkningar Permalink1

Fredag den 30 augusti 2013

 

Väcktes av telefonen. Var jouren som ringde att ass var hemma med sjukt barn. Så då var vi där igen utan vikarie och väckning av mig fast de är tillsagda att ringa på makens telefon så jag inte måste vakna långt innan jag ska

Ass hade inte ringt o förvarnat dom igår o då blir det ju superstrul för mig på morgon.

 

Maken satt i telefon med begravningsbyrån hela morgonen.

 

Till sist kom verksamhetscheferna själva o hjälpte mig upp för att jag skulle hinna till vårdcentralen, hann bara stressäta. Trevlig distriktssköterska.  Tån såg bättre ut idag och det tror jag beror på förbönen igår.

 

Skall dit på måndag igen om jag inte blir sämre i helgen

 

När jag kom hem kom det en vikarie som var  drygt 20 år. Det som gör mig galen är att de inte frågar om ngnting fast jag säger att de får fråga så mycket som helst, och ska fråga så det inte blir så mycket fel, och att de slarvar, jag berättar vad jag vill ha gjort och eftersom det var städning idag så sa jag du måste plocka upp från golvet och dammsuga under möblerna. När jag kommer upp ligger det papper på golvet och annat jag tappat. Påpekar det, då säger hon jag bara skuffade det mot väggen. Vad säger man då? Vad är det för städning?

 

Och inte en enda gång kom hon och frågade hur det var med mig trots att hon fått det tillsagt av chefen och trots att jag berättade om min op och min livssituation

 

Hon skulle laga mat och jag talade om när hon måste börja för att det skulle bli klart. När hon ska gå då är ingenting klart och eftersom chefen ska hämta henne så måste hon ju få gå.

 

Det blev ju mera stjälp än hjälp för nu fick jag försöka få till det själv fast jag var så slut men jag var ju ensam så jag hade inget val

 

Fick en ansökan om en som vill ha mitt ass vikariat. Men hon är också bara drygt 20 år. Vad har vi gemensamt att prata om i sju timmar varje dag? Dessutom fanns det inget i hennes ansökan som lockade mig ens att träffa henne. 

 

Har varit så slut i kväll att jag inte orkade något. Till slut gick jag över till grannen för att få prata av mig  och tack och lov så spred sig lugnet i min själ. Jag orkar inte med att jag ska bli så uttröttad av vikarier. Det suger all min energi och lust och glädje och den lilla ork jag har och det krävs så mycket för att jag ska okra återhämta mig

 

Idag flyttar dottern till sitt nya boende. tack och lov så har hon några vänner som hjälper henne Jag ber att det ska bli bra.

 

Skulle så velat vara på konferens i morgon men det gick inte.

Min själ behöver fyllas på rejält. Tänk om de spelade in seminarierna men det gör de säkert inte.

 

Dagens tanke:  Ju tommare du är dess mer vill Han fylla

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Till top