ruach

Ruach är hebreiska och betyder både ande och vind och det är vårt varumärke på våra smycken. Vinden blåser vart den vill och du hör dess sus. Vi vill att våra smycken ska vara som en livgivande vind och jag ber för dem när jag gör dem och hoppas att det ska följa välsignelser med när man bär dem. Numera handlar min blogg mest om hur det är att leva med och överleva bröstcancer, lungcancer och hjärncancer.

Fest i glada vänners lag

Allmänt Permalink3

Söndag den 18 april 2010

Klockan var för mkt för att skriva ett inlägg igår. Jag var på årets första fest sen cancern visade sig existera. En god vän fyllde 50 år och hade ställt till med en hejdundrande fest och jag hade tidigt bestämt att jag skulle dit, om jag så måste krypa

 

Det var så trevligt. Dels är festföremålet så trevlig och otrolig på så många sätt, sen har hon så trevliga o duktiga barn och trevliga vänner och det var en fantastiskt god mat och härlig underhållning. Men till slut var min ork slut så vi fick bryta upp.

 

Tyvärr mår ju min kropp ej bra av för mkt mat även om jag åt lite och jag har så lätt att bli för trött nu under behandlingen men det var värt det ändå.

 

Somnade efter kl tre och då fick jag femlingar i sömnen och de var alla medvetslösa men ingen läkare verkade bry sig. När jag vaknade hade jag lyckats rädda livet på fyra av dem med blåbär och fil. Man kan verkligen undra var jag får allt ifrån i mina drömmar?

 

Gårdagen innan festen var också bra. Då kom en vän, L med lasagne till oss. Hon hade drabbats av sån arbetsiver när maken L fastnat i Stockholm. Dessutom hade hon köpt pärlor av olika sorter till mig så jag skulle få lite inspiration och göra något kul. Blev så glad, var så oväntat och jag kan bara tacka Gud för såna vänner som jag /vi har. Det är underbart att ha såna omtänksamma vänner.

 

Lasagnen smakade så bra idag, dessutom hade maken fått ryggskott så det var fantastiskt att bara  få värma middan i ugnen.

 

Sonen gick en liten promenad med mig idag. Solen sken men det var kallt. Såg den första fjärilen och nu har scillan börjat blomma. Tog några bilder

 

Dottern ringde o de hade det bra. Skolhuset som de bekostat hade de målat färdigt igår. Just nu satt hon o tittade på barnens fotbollsmatch.

 

Det enda tråkiga idag var att jag ej orkade gå  till kyrkan, men jag mådde alldeles för dåligt för att det skulle gå. Ska försöka se tv gudstjänsten imorgon för flera har sagt att den var så bra.

 

Dagens tanke; Att alltid vara en smula barn -
det är att vara verkligt vuxen. (Tänkt med tanke på födelsedagsbarnet)

.

 

 

#1 - - FraudFeeler:

Hoppas att dena nya soliga dag börjar bra och att du har fått sova bra!

#2 - - Pia:

Så härligt med lite festligheter!! :o)

Såg du mitt mejl om massören? Det verkar ju nästan som om han skulle behöva en kiropraktor till sin rygg eftersom han får ryggskott så ofta. Inte kul!

Själv vaknade jag med migrän i morse, men nu känns det lite bättre. Har sovit och tagit Citodon.. Vågar dock inte sitta spec länge vid datorn idag..

Vi har en visning på fredag!!! Yes! Äntligen händer det något.. Började faktiskt misströsta lite.. :o)

#3 - - Tädgårdsdrömmar:

Tack för din (dina) fina kommentarer. Jag blir så glad när jag får dom. Jag läser det du skriver i din egen blogg och blir så tagen av din styrka och dina tröstande ord om livet. Jag känner verklig vördnad inför dina ord som du delar med dig. Just idag träffade dom mig rakt in i hjärtat...jag behövde läsa det du skrev om livet och vad som är viktigt. Jag är oftast glad och stark.....men ibland känner man sig väldigt tömd...Jag vet var jag kan hämta min styrka...men just nu känns det som ingen är hemma på det kontoret när man ber om styrka och vägledning. Tack för att du påminde mig med dina ord. Jag önskar dig många vackra blommor och att ni får en härlig vår!!!!

Kram

Carina

Till top