ruach

Ruach är hebreiska och betyder både ande och vind och det är vårt varumärke på våra smycken. Vinden blåser vart den vill och du hör dess sus. Vi vill att våra smycken ska vara som en livgivande vind och jag ber för dem när jag gör dem och hoppas att det ska följa välsignelser med när man bär dem. Numera handlar min blogg mest om hur det är att leva med och överleva bröstcancer, lungcancer och hjärncancer.

ännu en uppdatering

Allmänt Permalink5
Hej!
 
Eftersom att mamma fortfarande inte orkar skriva något så får jag bli hennes sekreterare :)
Hon ligger fortfarande kvar på sjukhuset men värdena blivit bättre. Hon får massa olika sorterst dropp och penicilin.
 
Det senaste dygnet har vart väldigt jobbigt för henne, hon började få mat men tålde det inte än och hade såna plågor. Nu får hon smärtlindring igen och man ska sätta in maten med ett ämne i taget för att se hur det går.
 
Hennes stora glädje ämne är att få ligga och duscha i vagn nästan varje dag.
Hon tackar för blommor, kort och alla hälsningar hon fått.
 
Vi i familjen är fortfarande väldigt slut, dels vill vi va så mycket så som möjligt hos mamma men samtidigt måste vardagen rulla på med allt vad det innebär.
 
Det är konstigt hur allt i ens värd kan stanna upp när någon blir döende men allt runtomkring fortsätter som vanligt.
 
Tack för omtanken som ni visar oss övriga i familjen också.
/ Dottern

Uppdatering om mamma

Allmänt Permalink7
Hej!
 
K:s dotter här igen. Antar att alla som läser här inte har mamma på facebook så jag tänkte att jag skulle uppdatera hur läget är.
 
Mamma åkte ju in på onkologen i måndags, hon hade inte fått behålla någon mat då på några dagar och var helt uttorkad, så hon fick dropp.
 
Sen blev det bara värre.. tarmarna hade slagits ut totalt så på onsdag kväll blev hon flyttad till intensiven. Hennes blodtryck var då nere på under 50 och det var en riktig kris. På grund av tarmarna så hade hon fått blodförgiftning.
Hon fick pencilin och blodtrycksreglerande medicin m.m.
 
Igår (fredag) behövde hon inte längre ta blodtrycks medicinen och mådde lite bättre så hon fick flytta tillbaka till onkologen. Hon ligger fortfarande där och pencilinet har börjat verka. Hennes tarmar är fortfarande utslagna så hon får en massa dropp och smärtstillande. Hon har riktigt ont i magen och är väldigt trött och medtagen.
 
Det har vart en fruktansvärt tung vecka för hela familjen. Lite sömn och många tårar. Vi är alla helt slut men så tacksamma till Gud att mamma fortfarande lever och vi hoppas att det ska fortsätta gå i rätt riktning. Jag är så otroligt tacksam att jag får vara hemma hos familjen nu och stannar här tills mamma mår bättre.
Det gör mig så glad att se hur många som bryr sig om mamma!
Hon hälsar till er alla och är väldigt tacksam för all omtanke och bön.

//Dottern
 

Sjukhuset

Allmänt Permalink14
Hej!
Mamma ligger på sjukhuset så jag går in här och skriver bara så att ni vet vart hon har tagit vägen.
Hon mår väldigt dåligt och ligger med dropp.
Tack för att ni tänker på henne, ni får gärna vara med och be! :)
 
//Hennes dotter
 
Till top