ruach

Ruach är hebreiska och betyder både ande och vind och det är vårt varumärke på våra smycken. Vinden blåser vart den vill och du hör dess sus. Vi vill att våra smycken ska vara som en livgivande vind och jag ber för dem när jag gör dem och hoppas att det ska följa välsignelser med när man bär dem. Numera handlar min blogg mest om hur det är att leva med och överleva bröstcancer, lungcancer och hjärncancer.

dOMEN

Allmänt Permalink2

Domen

’Måndag den 7 julli

 

Imorgon kommer domen. De dringde frpån onkologenidag o sa att det bliligt ngt frel me utskicket så imorog kl 11l 30 ska jag var fär för  rtgsvaret. Det känns mer jobbigt ön vanlogt. Bara det inte dlivit sämre i ihjärna som  jag bett.om detA.

 

Dröms så mkt om deti natt.-

 

Vi var uppe tidigt in natt så vi har gjort mkt dvs maken har gjort en massa LJag ligider av att jag inte kan göra en massa. Eller ens pploccka. Jag är så vinglig trotsts stötedav rollatorn.

 I efermiddag får vvi främmabde från Östhammar så  det blir kul, de har stuga här uppe o de skulle bjuda på middag ds det blir både gtt i kul.

Det utlovade gegnet är försvunnet tackno lov  Dottern är på jobbet.Maken slänger skräp o jag ligger på sängen medan sonen cuschar  o hag får inte falla.

 

Oj vad jag saknar att kunna ligga oläsa en bok.

 Dagens tanke Livet är inte enkelt men maåmåste ändåförsäka lämna det till gUD

#1 - - Sonia:

Styrkekramar !!!

#2 - - Lars Valkyrie:

Massor med krama!!!/Berith

Till top