ruach

Ruach är hebreiska och betyder både ande och vind och det är vårt varumärke på våra smycken. Vinden blåser vart den vill och du hör dess sus. Vi vill att våra smycken ska vara som en livgivande vind och jag ber för dem när jag gör dem och hoppas att det ska följa välsignelser med när man bär dem. Numera handlar min blogg mest om hur det är att leva med och överleva bröstcancer, lungcancer och hjärncancer.

fortsatt tungt

Allmänt Permalink6

Torsdag den 16 juli 2015

 

Det går inge vidare medmmina bkoggingägg ist.u. jsg ramlade i måndags samtigit sim jag fick fel medcinoch sen dess är jag kcycket mer yr o kan kappt skriva.Ska ringaa dokrori i imorgon o höranvad de tror. Känner mig oororlignförmdet har gått toåillbbaka funktioosnmässoggt tiksom det var i april. Så fortsätt be

Dagens tanke;: det syns aldrig utanpå hur det känns inuti

 

#1 - - Sonia:

Bönerna fortsätter ! Styrkekramar .

#2 - - Tolmia:

Jag ska tänka på dig särskilt idag. Och jag vill be för dig.
Jag önskar att det vänder så det blir bättre igen.Vad tråkigt att du ramlade. Jag vill be att du får rätt medicin och att din yrsel försvinner.
Många kramar

#3 - - Cecilia :

Jag förstår att det är tungt och önskar så att du fick vila från kamp och smärta ett tag, och njuta din blommande årstid.
Kramar och välsignelser och Jesaja 40:28-29

#4 - - Annika:

Gud omfamnar dig och din familj just nu. Jag fortsätter att be för er. Kram.

#5 - - Kaela:

Står med dig Kristina!

Kramar om dig!

#6 - - Signhild:

Jag tänker på dig Kristina och hoppas på bättring . Nu har du det tungt eller tyngre ... Vet att du ska till Kreta men inte när. Jag unnar dig verkligen den resan och att du får ny kraft att orka med den. Jag ber för dig. Kramar från mig.

Till top