ruach

Ruach är hebreiska och betyder både ande och vind och det är vårt varumärke på våra smycken. Vinden blåser vart den vill och du hör dess sus. Vi vill att våra smycken ska vara som en livgivande vind och jag ber för dem när jag gör dem och hoppas att det ska följa välsignelser med när man bär dem. Numera handlar min blogg mest om hur det är att leva med och överleva bröstcancer, lungcancer och hjärncancer.

magnetröngen

Allmänt Permalink5

Läng dag påsjuhuset.

 

Sjkuresan kom med fel bår  o feldyna neb fanns ingen tid fara byta. Hade fotvård ock det var nödvängigt Det växer skinnn mellannnaglarna o därför får jag ont.

Det vart mkt gåenede mellan avdelningran på skuhusetför sen skule mjag hömta  kontrastnpå rtg sen på onkologen för få en nål i venporten. På väg dit träffade jag en vän som också har det tungt men hon äralltid så glad o uppmuntrande o hon påstod att min ”dålig” stavning går läsaså jag gör ett försök idag när barnan inte kan hjälpa mig

 

Tack o lov är onkologejn så gullibga att ajg fick en säng att ligga  i. Sner var ajg så flrvirrad att jag inte vistte vilken tid jag ahde på rtg. När jag låg där o deskulla fixa mig på bordet så lossnar nålenn i portetn det ahr aldrig hångt förr.Så nu fick de ringa till onkoogen o ne dem komma med en nny nnål o de var såsnälla att de kom med en ny nål

 

Det blev undersökbninga även av hjänan och som jag bett om helande där.

 

På vägen hem var jag så trött o hungrig hade ju inte äteit ngtnsen igår fr orka dricka kontrastaen så vi sattande vi mac donalds o köpte en pommes fries o det smakdea faktikt bra.

 

Mamma fick åka in på sjukhustet iöstersund idag fr sänkarn var hög o det visade sig vara en gaggslen så hoppas hon bli opererad.

 

Själv somnade jag i kväll o när maken väckde mgi kl 08 fattade ag ingenentn viisstet inte vilken tid på dygnet  det var men till slut lyckades han få mig at förstå att det var kväll o ernst strxax skulle vara på tv.Hopas kunna somna ivkäll.

 

Dagens tanke: vi måste visa den vi håller av att de betyder någonting

 

#1 - - fraudfeeler:

Inga problem att läsa!
Jag som har noll koll blir alltid så förvånad över att du själv måste gå så mycket mellan olika avdelningar.

#2 - - Vivi:

Som sagt, min morgonrutin trogen, vaknar och ser om det är skrivet nåt i din blogg och blir såååå glad när det finns ett nytt inlägg och det går hur lätt som helst att läsa. Kristina - du fantastiska, starka kvinna, vad jag önskar att det får gå bra för dig. Håller tummarna att röntgen visa bra resultat och att du o familjen får en underbar sommar och en härlig resa till Kreta. Tusen kramar ❤️

#3 - - Sonia:

Det går hur bra som helst att läsa ditt inlägg. Bönekampen fortsätter ! Styrkekramar !

#4 - - Cecilia:

Oj så jag önskar att röntgen ger goda besked. <3 Det går fint att läsa. Hjärnan översätter de bokstäver som hamnar fel.
Du är i tankar och böner.

#5 - - Tolmia:

Det var inte alls svårt att läsa ditt inlägg i bloggen.
Men jag tyckte samma som någon kommenterat här ovan.
Att det är förvånande att du måste gå alla de här långa sträckorna i korridorerna.
Jag vill gärna hjälpa till och be för att du kommer på din resa.
Det där med att du får fel bår så ofta borde du inte råka ut för.
Så onödigt att du ska behöva råka ut för det så ofta.
Stor kram!

Till top