ruach

Ruach är hebreiska och betyder både ande och vind och det är vårt varumärke på våra smycken. Vinden blåser vart den vill och du hör dess sus. Vi vill att våra smycken ska vara som en livgivande vind och jag ber för dem när jag gör dem och hoppas att det ska följa välsignelser med när man bär dem. Numera handlar min blogg mest om hur det är att leva med och överleva bröstcancer, lungcancer och hjärncancer.

hej

Allmänt Permalink4
Hej!
Jag M är fortfarande sekreterare ;) Det går sakta framåt för mamma. Magen och ryggen är ett stort problem och hon får inte sova på nätterna, men det blir bättre dag för dag.
Hon försöker inser att hon måste använda smärtlindring vilket inte är hennes grej och hennes motivation är att kunna ta sig ner till mig i Malmö med pappa på onsdag och sen på BLM (pärlträff i Lund) nästa fredag.
Så det hoppas vi ska gå!! :) Hon hälsar!!
#1 - - Cecilia :

Jag är så glad över sekreteraren och skickar varma hälsningar till er båda. Fortsatt bön för din återhämtning Kristina, och en extra bön inför kommande vecka,och att du får smärtlindring som ger verklig lindring och inte biverkningar.

#2 - - Sonia:

Vi hoppas och ber !!!

#3 - - Sanna:

Jag ska be lite extra för att hon/du ska kunna det.
kram

#4 - - Tätti:

Vi har bett för dig idag och för hela familjen och kommer att fortsätta be liksom jag vet att du/ni ber för oss och jag tror att bönerna/Gud verkar just nu.

Till top